Передали гуманітарний медвантаж для мешканців Житомирщини

Передали гуманітарний медвантаж для мешканців Житомирщини

25/03/2024

Днями гуманітарний вантаж з медикаментами і витратними матеріалами від Комітету медичної допомоги в Закарпатті отримали у Вишевицькій амбулаторії загальної практики-сімейної медицини на Житомирщині. Підтримка медзакладу надана у рамках проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», який організація реалізовує за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

КНП «Вишевицька АЗПСМ» обслуговує 3000 осіб, з яких майже чверть – це діти. На жаль, у громаді відсутні аптечні заклади, відтак за ліками люди звертаються безпосередньо до амбулаторії. Окрім того, лікарі обслуговують два заклади освіти: Радомишльську санаторну школу і Вишевицьку спеціальну школу. В останній навчаються і проживають діти з затримками і порушенням розвитку.

Отримана допомога допоможе медикам забезпечити нагальні потреби пацієнтів у медикаментах, більш якісно і оперативно надавати відповідні послуги населенню.

Наразі допомогу у вигляді медикаментів, медичного обладнання та витратних матеріалів у рамках проєкту вже отримали заклади охорони здоров’я РаховаУжгорода та Мукачева на Закарпатті, а ще ЧернігівщиниЖитомирщиниІвано-ФранківщиниХерсонщиниДонеччиниХарківщини, Запоріжжя.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.