Швидка для військових: з Парижу через Ужгород на передову

Швидка для військових: з Парижу через Ужгород на передову

19/04/2023

З Парижу до Ужгорода днями вирушив 122-й гуманітарний вантаж, в якому, як завжди, те, чого потребують наші захисники і постраждале від російської військової агресії цивільне населення. А в одній з попередніх вантажівок до Комітету медичної допомоги в Закарпатті приїхала швидка від Асоціації «SAFE».

Спецавтомобіль взяли під тимчасову опіку волонтери нашого гуманітарного батальйону: організували техогляд, змінили колір відповідно до потреби, провели усі необхідні ремонтні та профілактичні роботи. У короткий термін авто було готове рушати далі – на гарячий запорізький напрямок.

Оперативно доставити транспортний засіб до місця призначення допомогли друзі Комітету – волонтери з Запоріжжя. Швидку українські захисники отримають разом із гуманітарною допомогою – медикаментами, перев’язочними матеріалами, гігієнічними засобами тощо.

Це не перша швидка від БО «КМДЗ». Свого часу 11 новеньких авто організація передала медзакладам Донеччини, Харківщини, Чернігівщини, Київщини, Миколаївщини, Дніпропетровщини, Запоріжжя та Закарпаття.

З початку повномасштабного російського вторгнення запити на авто, у тому числі й спецтранспорт, є постійно. Відтак це один із напрямків роботи Комітету медичної допомоги в Закарпатті та партнерів. Невдовзі ще одна швидка прибуде з Франції на коротку технічну зупинку в Ужгород, а далі знову на передову, де важлива вчасна допомога і де прямо зараз триває боротьба за наше мирне майбутнє.

Швидка для військових: з Парижу через Ужгород на передову Швидка для військових: з Парижу через Ужгород на передову

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.