У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії

У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії

14/09/2021

Протягом 6-11 вересня у Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії: фізіотерапевти Клаудіа Лой і Генк Розебум і техніки реабілітаційного обладнання Штефан Вісмюллер, Крістіан Годел, Андреас Валтер. Для частини зарубіжних спеціалістів це не перший візит на Закарпаття, для решти приїзд ознаменував початок плідної співпраці.

Фізіотерапевти Клаудіа Лой та Генк Розебум разом із місцевим фахівцем Анатолієм Махненком підготували індивідуальні програми проведення фізіотерапії підопічним закладу та працювали з новою логопедкою інтернату Анною Магулою.

За період візиту техніки оглянули наявне у закладі обладнання і здійснили індивідуальне налаштування більше 35 візків та інших допоміжних засобів. Завдяки встановленню відповідних фіксаторів користуватися візками стало значно зручніше.

Під час роботи у закладі візитери та членкині БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» домовилися, що вже на початку 2022 року технік Крістіан Годел приїде в Ужгород, де на базі факультету здоров’я та фізичного виховання Ужгородського національного університету проведе лекції та практичні заняття з налаштування допоміжних засобів.

Нагадаємо, що у липні на Закарпатті вже працювали наші партнери зі Швейцарії – дитяча фізіотерапевтка Клаудіа Лой та фахівець з налаштування реабілітаційного обладнання Крістіан Годел.

У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії У Вільшанському дитячому будинку-інтернаті працювала команда фахівців зі Швейцарії

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.