Гарячі обіди для херсонців

Гарячі обіди для херсонців

12/03/2024

З осені 2023 року Комітет медичної допомоги в Закарпатті фінансово підтримує ініціативу ГО «Іскра Добра» із забезпечення гарячими обідами мешканців м. Херсон.

Кожного дня волонтери годують від 750 до 1500 громадян – літніх людей, ВПО, осіб з інвалідністю, херсонців, які через ворожі обстріли втратили житло.

Шестеро волонтерів – четверо кухарів та два водія – щоденно працюють на п’яти локаціях у місті. Йдеться як про живі черги, так і про прихистки, де вимушено проживають херсонці, котрі були вимушені залишити пошкоджені ворогом домівки. З огляду на постійні атаки росіян в регіоні, організатори щоразу змінюють місце роздачі гарячих обідів і загалом дотримуються усіх правил безпеки в умовах воєнного стану.

     

Також Комітет забезпечив придбання потужних пральної та сушильної машин, які встановлені для спільного користування у Херсоні, і передав на потреби постраждалого цивільного населення близько сотні обігрівачів. Наразі організацією ухвалено рішення про придбання великої партії питної води для херсонців, адже з доступом до якісної води у місті є великі проблеми.

 


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.