170-й, 171-й, 172-й… Зустріли три великі гумвантажі з Франції

170-й, 171-й, 172-й… Зустріли три великі гумвантажі з Франції

12/02/2024

Понеділок, 12 лютого, зустріли активно. Від самого ранку волонтери Комітету медичної допомоги в Закарпатті розвантажували гуманітарну допомогу. Це були 170-й, 171-й і 172-й гуманітарні вантажі, які прибули до України з Франції і були організовані партнерами Комітету з Асоціації SAFE.

Цього разу на потреби українських медиків, військових, постраждалого цивільного населення приїхали дві карети швидкої медичної допомоги, медикаменти, витратні матеріали, медичні ліжка, допоміжні засоби реабілітації, санітарно-гігієнічні засоби, обігрівачі, генератори, продукти харчування, одяг, речі домашнього вжитку та ін.

Найближчим часом отримані автівки будуть доукомплектовані необхідними медикаментами та вирушать на допомогу нашим Захисникам. Відповідно до запитів, підтримку буде надано постраждалому цивільному населенню, медикам та медзакладам.

Також розповіли журналістам «Суспільне. Ужгород» про наші поточні активності, сьогоднішні гуманітарні вантажі та можливості мобільного польового шпиталю, який готується до відправки у зону бойових дій.

Працюємо далі!



© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.