Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень

Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень

23/05/2023

Протягом тижня у майстернях Вільшанського дитячого будинку-інтернату працювали фахівчині зі Швейцарії Піа Вертмюллер та Шанталь Моор. Плідна робота, свого часу відтермінована через карантинні обмеження та початок повномасштабної російської військової агресії, була продовжена у рамках довготривалої співпраці.

Разом зі співробітниками закладу та його мешканцями гості зі Швейцарії провели низку майстер-класів у керамічній майстерні. Асистували візитеркам членкині БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» Леся Левко та Надія Данч. Пані Піа та Шанталь поділилися досвідом глазурування виробів, завдяки чому вони набували ще більш привабливого вигляду. Так, на виставкових поличках майстерень з’явилися яскраві піали, статуетки, чаші… Тепер можливостей для творчого розвитку вихованців будинку-інтернату буде більше.

Також із ознайомчим візитом швейцарські фахівчині відвідали соціальний абілітаційно-реабілітаційний центр «Парасолька» у Тячеві.

Раді відчувати, що обставини і відстані не є перепонами для поглиблення співпраці, розширення досвіду та підвищення ефективності роботи з особами з інвалідністю.

Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень Продовжуємо інтегрувати швейцарський досвід у роботу наших майстерень

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.