МЗС Франції профінансує гуманітарний проєкт Комітету медичної допомоги в Закарпатті

МЗС Франції профінансує гуманітарний проєкт Комітету медичної допомоги в Закарпатті

07/12/2022

Міністерство закордонних справ Франції підтримало гуманітарну ініціативу Благодійної організації «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» і стало фінансовим партнером у реалізації проєкту для медиків і рятувальників Запоріжжя. Учасниками проєкту також стали наші друзі – асоціація «SAFE» (Франція).

В офісі Комітету відбулася робоча нарада менеджерів проєкту, які погодили план дій на найближчі три місяці. За підтримки народу Франції, допомогу отримають медики та співробітники служб порятунку у Запорізькій області. Йдеться про медикаменти та обладнання для лікарень, а також про устаткування для розбору завалів та пошуку постраждалих від надзвичайних ситуацій. На жаль, через постійні обстріли російських окупаційних військ така допомога є вкрай актуальною для мешканців регіону, який майже впритул знаходиться до лінії фронту.

Громади Франції давно є частиною закордонної групи підтримки для України. Гуманітарні вантажі, відправку яких координують друзі Комітету медичної допомоги в Закарпатті Катрін Дюплесі та Жак Дюплесі, неодноразово отримували в багатьох куточках нашої країни. Це і допомога постраждалому цивільному населенню, і лікарям, і рятувальникам, і волонтерській спільноті. Наша співпраця триває і розвивається. Її ефективність і відповідальність зумовила новий етап співробітництва – із залученням урядових структур Франції. Відтепер наша громадянська дипломатія буде підсилена найвищою інституційною підтримкою. Дякуємо, Франціє, за увагу до нашої роботи і до потреб народу України!

МЗС Франції профінансує гуманітарний проєкт Комітету медичної допомоги в Закарпатті МЗС Франції профінансує гуманітарний проєкт Комітету медичної допомоги в Закарпатті МЗС Франції профінансує гуманітарний проєкт Комітету медичної допомоги в Закарпатті МЗС Франції профінансує гуманітарний проєкт Комітету медичної допомоги в Закарпатті МЗС Франції профінансує гуманітарний проєкт Комітету медичної допомоги в Закарпатті МЗС Франції профінансує гуманітарний проєкт Комітету медичної допомоги в Закарпатті МЗС Франції профінансує гуманітарний проєкт Комітету медичної допомоги в Закарпатті

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.