Директорка БО «КМДЗ» взяла участь у круглому столі щодо викликів соціального розвитку в Україні

Директорка БО «КМДЗ» взяла участь у круглому столі щодо викликів соціального розвитку в Україні

24/06/2021

Днями директорка Благодійної організації «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» Наталія Кабацій взяла участь у круглому столі щодо актуальних проблем соціальної сфери в умовах децентралізації на Закарпатті, який відбувся у рамках Всеукраїнського туру «Виклики соціального розвитку в Україні» і проходив у Закарпатській обласній державній адміністрації.

Обговорення суспільно важливих питань у соціальній сфері на рівні регіонів – перший крок, аби консолідувати зусилля зацікавлених та компетентних інституцій – як державних, так і громадських – для адекватної та оперативної реакції на зміни й нові умови, продиктовані системними реформами. На цьому етапі відбувається об’єднання досвіду, бачення, можливостей та спроможностей. У подальшому результати дискусії презентують у Верховній Раді України.

Комітет медичної допомоги в Закарпатті завжди мав активну позицію у вивченні та реалізації передових практик у сфері соціальної підтримки вразливих верств населення. Для впровадження цієї місії надзвичайно важливою є комунікація з однодумцями, міжнародними партнерами, державними органами влади.

Директорка БО «КМДЗ» взяла участь у круглому столі щодо викликів соціального розвитку в Україні Директорка БО «КМДЗ» взяла участь у круглому столі щодо викликів соціального розвитку в Україні

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.