У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг

У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг

20/03/2021

Днями директорка БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» Наталія Кабацій та юристка організації Євгенія Мелеш відвідали з робочим візитом Соціальний абілітаційно-реабілітаційний центр «Парасолька» Закарпатської обласної ради.

Разом із директоркою «Парасольки» Оксаною Лукач візитерки оглянули будівництво нових функціональних приміщень та обговорили питання щодо відкриття нового відділення, яке вже у травні 2021 року почне надавати соціальні послуги на базі абілітаційно-реабілітаційного центру. Так, йшлося про порядок організації надання цих послуг та вимоги державного стандарту надання соціальної послуги денного догляду для дітей та осіб з інвалідністю.

На даному етапі задіяні сторони відпрацьовують алгоритми реалізації місії нового відділення, а потенційні клієнти врегульовують питання із необхідною супровідною документацією. Все для того, аби від дня відкриття фахівці мали усі підстави та можливості вчасно надавати відповідні послуги.

Наразі «Парасолька» через пандемію коронавірусу перебуває на карантині, аби убезпечити своїх мешканців від підступної хвороби. У закладі ж триває життя – працюють творчі та ремісничі майстерні, де молодь з інвалідністю опановує нові техніки та покращує навички, почалися весняні роботи у парнику та саду, впорядковується територія.

Цей рік попри зовнішні умови для «Парасольки», її партнерів та друзів буде насиченим на події. Як показав минулорічний досвід, за умови злагодженої планомірної роботи можна реалізувати будь-який задум.

У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг У «Парасольці» готуються до запуску роботи відділення з надання соціальних послуг

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.