До Дня волонтера! Керівництво Закарпатської області відзначило діяльність Комітету медичної допомоги в Закарпатті

До Дня волонтера! Керівництво Закарпатської області відзначило діяльність Комітету медичної допомоги в Закарпатті

04/12/2020

До Міжнародного дня волонтера голова Закарпатської облдержадміністрації Олексій Петров відзначив діяльність БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті». Зокрема, наголошувалося на важливості підтримки розвитку Вільшанського дитячого будинку-інтернату та створення пілотного проєкту в Україні – будівництва центру «Парасолька» для дітей та осіб з інвалідністю (м. Тячів).

За вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху та активну участь у громадському житті разом із представниками волонтерської спільноти Закарпаття Почесну грамоту Закарпатської ОДА отримала директорка БО «КМДЗ» Наталія Кабацій.

«Волонтери – це люди з великим серцем, які у дуже важкі часи для України та всього світу гуртуються, жертвуючи своїм часом, і надають допомогу людям, які її потребують. Ті складнощі, які є зараз, завдяки вам, вашим можливостям та діяльності ми долаємо разом. Дуже приємно, що це неситуативні речі, що це системна допомога з вашого боку. Це не якась реклама, це поклик вашої душі, вашого серця. Я впевнений, якою б не була ситуація, ми, держава та суспільство, завжди будемо покладатися на вас», – зазначив Олексій Петров.

Нагадаємо, що у 1985 р. Генеральна Асамблея ООН запропонувала відзначати «Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку» 5 грудня. Тож вітаємо усіх, хто розділяє наші цінності, спосіб життя і мислення – бути небайдужими до чужої біди, відкритими до співпраці і конструктивного діалогу в ім’я вирішення нагальних соціально-гуманітарних проблем і розвитку громадянського суспільства в Україні.

Зі святом, колеги!

До Дня волонтера! Керівництво Закарпатської області відзначило діяльність Комітету медичної допомоги в Закарпатті До Дня волонтера! Керівництво Закарпатської області відзначило діяльність Комітету медичної допомоги в Закарпатті

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.