Понад два десятка учасників міжнародної конференції долучилися до майстер-класу з реагування на прояви агресії

Понад два десятка учасників міжнародної конференції долучилися до майстер-класу з реагування на прояви агресії

26/09/2020

У рамках другого дня міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання розвитку системи надання освітніх, соціальних, медичних, абілітаційних/реабілітаційних послуг особам з інвалідністю» в онлайн-режимі відбувся практичний майстер-клас «Як поводитись при проявах агресії та поведінкових розладах?».

Тренером для понад двох десятків зацікавлених учасників став Лукас Вундерліх – медіатор, соціальний педагог, фахівець за спеціалізацією «Кризове втручання та конфлікти» (Швейцарія).

На підготовчому етапі до майстер-класу усі бажаючі мали змогу заповнити реєстраційну форму, де вказати приклади реальних ситуацій, які потребують фахового коментаря, рекомендацій, порад.

Захід став частиною практичної складової конференції, яка поруч із теоретичними доповідями, фаховими дискусіями передбачала й застосування емпіричного досвіду до проблем, з якими стикаються особи з інвалідністю або їхнє найближче оточення.

За підсумками триденної конференції її учасники сформулювали і погодили резолюцію і дорожню карту року деінституалізації, основні тези яких будуть оприлюднені згодом.

Стежте за новинами на нашому сайті та сторінці БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» у мережі Facebook.

Понад два десятка учасників міжнародної конференції долучилися до майстер-класу з реагування на прояви агресії Понад два десятка учасників міжнародної конференції долучилися до майстер-класу з реагування на прояви агресії Понад два десятка учасників міжнародної конференції долучилися до майстер-класу з реагування на прояви агресії

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.