Задля конструктивної дискусії і її дієвого результату пропонуємо дотримуватися регламенту конференції

Задля конструктивної дискусії і її дієвого результату пропонуємо дотримуватися регламенту конференції

14/09/2020

Триває активна підготовка до міжнародної онлайн-конференції «Актуальні питання розвитку системи надання освітніх, соціальних, медичних, абілітаційних/реабілітаційних послуг особам з інвалідністю».

Цьогорічна конференція вирізняється з-поміж аналогічних науково-практичних заходів тим, що поряд із обміном досвідом учасники спільно напрацюють консолідоване бачення подальшої стратегії деінституціалізації, захисту прав осіб з інвалідністю та толерантного суспільства. Місія конференції – сформулювати й чітко артикулювати це бачення відповідальним структурам. Для цього виступи мають бути підпорядковані змістовним напрямкам:

  • Висловлення запитів, потреб і проблем галузі.
  • Обговорення інструментів для реалізації потреб і вирішення проблем. Аналіз позитивного досвіду – як закордонного, так і вітчизняного.
  • Напрацювання пропозицій, які увійдуть до резолюції конференції.

Щоб почути один одного і створити учасникам обговорень оптимальні умови для обміну думками, просимо дотримуватися правил і регламенту виступів:

Виступ спікера – до 30 хв (з урахуванням перекладу).

Тези під час обговорення – до 5 хв.

Репліки з теми – до 3 хв.

Нагадуємо, що триває реєстрація для участі у міжнародній конференції. Посилання на реєстраційну форму ТУТ. Програма заходу за посиланням.

Долучайтеся до участі і комунікації!


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.