Друга «Комітету медичної допомоги в Закарпатті» номіновано на Шевченківську премію

Друга «Комітету медичної допомоги в Закарпатті» номіновано на Шевченківську премію

20/01/2020

Українського фотографа Олександра Глядєлова номіновано на Національну премію України імені Тараса Шевченка – найвищу в Україні творчу відзнаку за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва. Автора відзначено у номінації «Візуальне мистецтво».

Дружбі нашої благодійної організації та відомого фотографа вже багато років. Спільно ми працювали у рамках фото-виставок про життя в інтернатних закладах, у проєкті по запобіганню ВІЛ/СНІДу та туберкульозу, конкурсу короткометражних фільмів, Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, майстер-класів тощо. Неодноразово світ бачив життя соціальних закладів крізь призму об’єктиву Олександра Глядєлова.

Цьогорічна номінація – це заслужене визнання Людини з великим серцем, Людини з актуальним і завжди влучним відчуттям реальності, проблем часу, сучасного суспільства…

Благодійна організація «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» щиро вітає свого друга й сподівається на подальшу співпрацю у напрямку розбудови громадянського суспільства й реалізації соціально значущих проєктів.

Друга «Комітету медичної допомоги в Закарпатті» номіновано на Шевченківську премію Друга «Комітету медичної допомоги в Закарпатті» номіновано на Шевченківську премію Друга «Комітету медичної допомоги в Закарпатті» номіновано на Шевченківську премію Друга «Комітету медичної допомоги в Закарпатті» номіновано на Шевченківську премію Друга «Комітету медичної допомоги в Закарпатті» номіновано на Шевченківську премію

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.