Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах

Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах

07/11/2019

Студенти Ужгородського національного університету прослухали курс лекцій швейцарського педагога, тренера та консультанта з екзистенційного аналізу Антона Ваґнера. Сертифікати про успішну участь у навчанні разом із європейським фахівцем вручали декан факультету здоров’я та фізичного виховання УжНУ Іван Миронюк та директорка БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» Наталія Кабацій.

«Ми спільно використали можливість і навчатися, і чути одне одного. Це важливо у роботі в команді. Я радію, що з кожним днем зворотній зв’язок із аудиторією посилювався. Ви не лише отримували знання, але й спробували застосувати їх до різних ситуацій, прослідковували аналогічні випадки у навколишньому світі. Це свідчить про вашу уважність, залученість і зацікавленість у процесі. Я вдячний вам за нашу спільну роботу, адже й сам дещо для себе відкрив», – звернувся до студентів Антон Ваґнер.

За участь у розбудові освітнього простору для підготовки фахівців, які працюють із людьми з інвалідністю, швейцарському педагогу вручили Подяку від Ужгородського національного університету. Студенти ж висловили сподівання, що це не остання зустріч з Антоном Ваґнером, адже можливість запозичення передового європейського досвіду є вкрай важливим для майбутніх спеціалістів.

«Наша організація у своїй роботі завжди опирається на потреби людей і їхнє бачення реальної, часто непростої ситуації. Розуміння того, що ці принципи розділяє молоде покоління, яке до того ж прагне здобувати нові знання, це дуже приємно. Я на власні очі побачила, що нинішнє студентство саме таке. Це доволі мотивуючий аспект для нашої організації», – зазначила Наталія Кабацій.

Навчальний курс Антона Ваґнера, що охопив ряд важливих напрямків у колективній роботі фахівців, які працюють із дітьми з особливими освітніми потребами, тривав в Ужгороді чотири дні. Наразі до завершення підходить і курс лекцій від швейцарських фахівчинь з раннього втручання Бріґітти Бертольд і Сільвіїї Ціммерманн. Такі освітні заходи й надалі проходитимуть в Ужгородському національному університеті, що є частиною реалізації тристоронньої угоди, яку свого часу уклали БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті», Асоціація «Парасолька» (Швейцарія) та закарпатський виш.

Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах Перші слухачі отримали сертифікати про участь у навчальному курсі з менеджменту розвитку якості в педагогічній роботі, команді, закладах

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.