Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні

Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні

31/10/2019

Сьогодні, 31 жовтня, в Ужгороді на базі факультету здоров’я та фізичного виховання Ужгородського національного університету стартував лекційний курс з фізіотерапії та ерготерапії у ранньому втручанні від швейцарських практикуючих фахівців.

Участь у навчанні беруть майже пів сотні слухачів: як практикуючих спеціалістів, так і профільних студентів. На лекції до Ужгорода також приїхали зацікавлені фахівці з Києва, Львова, Мукачева.

Навчально-практичний курс презентують фізіотерапевтка, спеціалістка з Бобат-терапії з м. Люцерн Бріґітта Бертольд та фахівчиня з раннього втручання, спеціальний педагог для дітей дошкільного віку, співробітник Служби раннього втручання кантону Люцерн Сільвія Ціммерманн.

У перший навчальний день група опрацьовувала питання, пов’язані із типовим розвитком дитини першого року життя. Із тематикою усього курсу можна ознайомитися за посиланням.

Лекційний курс з фізіотерапії у ранньому втручанні для профільних студентів та практикуючих фахівців триватиме протягом 31 жовтня – 8 листопада з 08.00 до 16.00 на базі кафедри основ здоров’я (м. Ужгород, вул. Митна, 27, ауд. 1).

Запропонована навчально-практична програма від швейцарських тренерів – перший блок теоретичної та практичної підготовки фахівців на Закарпатті. У квітні наступного року партнери зі Швейцарії представлять наступний навчальний блок, який доповнить і розширить затверджені освітні програми Ужгородського національного університету.

Нагадаємо, що тристоронню угоду щодо створення нових освітніх умов для майбутніх фахівців, які працюють із людьми з інвалідністю, 23 вересня 2019 року підписали ректор УжНУ Володимир Смоланкa, президент Асоціації «Парасолька» (Швейцарія) Андреас Шмід та директорка БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» Наталія Кабацій.

Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні Майже пів сотні слухачів беруть участь у лекційному курсі швейцарських фахівчинь з фізіотерапії у ранньому втручанні

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.