Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька»

Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька»

01/04/2017

Щороку наші партнери у Швейцарії, асоціація «Парасолька», звітують на Загальних Зборах перед своїми членами про пророблену роботу. На Збори для підведення підсумків минулого року та планування наступного завжди запрошують і представників Комітету. Цього року роботу української команди проекту представляли Наталія Кабацій та Леся Левко.

Особливими цьогорічні збори зробила зміна президента асоціації. Після 10-тирічного головування в асоціації Моніка Фішер передала цей почесний пост Андреасу Шміду.

Ми щиро запрошуємо Моніку до нас в Україну вже просто для відпочинку, а Андреасу бажаємо успішної та цікавої роботи в проекті і , звичайно, сподіваємось на подальшу успішну співпрацю.  

Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька» Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька» Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька» Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька» Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька» Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька» Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька» Дев’яті Загальні Збори асоціації «Парасолька»

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.