Швейцарські фахівчині взяли участь у міжнародній конференції з питань фізичної та ерготерапії в Ужгороді

Швейцарські фахівчині взяли участь у міжнародній конференції з питань фізичної та ерготерапії в Ужгороді

24/10/2019

Днями на базі Ужгородського національного університету відбулася міжнародна науково-практична конференція «Сучасні підходи до формування професійних компетентностей фахівців фізичної терапії та ерготерапії». Участь у заході взяли швейцарські фахівці, що партнерствують з БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» – партнерами у проведенні наукового івенту.

Основні аспекти побудови мовлення у дітей із депривацією з ментальними порушеннями озвучила логопедка, MAS Cranio Facial Kinetic Science (MCFKSc) др. Сузанне Кодоні, а про передумови для успішної інклюзії в школі розповідала спеціальний педагог, Master of Arts in Educational Sciences Гендріка Ґраф де Руітер. Вона також представляє Асоціацію «Parasolka», яка має тривалі тісні зв’язки з Закарпаттям у галузі розвитку і впровадження медичних та освітніх послуг для людей з інвалідністю.

Загалом, напрямки роботи конференції охопили такі питання, як фізична терапія, ерготерапія у сфері охорони здоров’я, формування здорового способу життя засобами фізичного виховання і спорту, супровід якісного навчання у сфері спеціальної освіти та здоров’язберігаючі і здоров’яформуючі технології у системі громадського здоров’я.

Швейцарські фахівчині взяли участь у міжнародній конференції з питань фізичної та ерготерапії в Ужгороді Швейцарські фахівчині взяли участь у міжнародній конференції з питань фізичної та ерготерапії в Ужгороді Швейцарські фахівчині взяли участь у міжнародній конференції з питань фізичної та ерготерапії в Ужгороді

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.