Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування

Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування

12/05/2017

Комітет навчає! Це одне із наших завдань ми любимо вчитись і завжди заохочуємо до навчання інших. І, звичайно, завжди підтримуємо тих, хто шукає знань!

У другий тиждень травня до Вільшанського дитячого будинку-інтернату приїхало 6 спеціалістів із Швейцарії: Бріґітте Бертольд, Клаудія Лой, Сільвіа Ціммерманн та Лівіо Аріолі– фізіотерапевти, Сюзанна Бернер – логопед, фахівець із підтримано спілкування. Мотивувала спеціалістів приїхати в Україну наша незмінна Генні Ґраф – корекційний педагог із великим досвідом роботи як у Швейцарії так і в Україні.

Протягом тижня вони працювали із дітьми і персоналом. Виникало багато питань і дискусій. Медичні працівники Вільшанського дитячого будинку-інтернату познайомились на практиці із новими методами та концепціями роботи. Звичайно, в закладі недостатньо спеціалістів, але приємно бачити готовність персоналу до співпраці та до навчання.

Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування Майстер-клас із питань фізіотерапії та підтриманого спілкування

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.