Продовжили видачу продовольчих наборів у Запоріжжі

Продовжили видачу продовольчих наборів у Запоріжжі

15/04/2024

Триває наш проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», де одним із провідних напрямків є підтримка постраждалого від війни цивільного населення, багатодітних родин та інших вразливих груп населення.

У квітні допомогу отримують родини, які нині мешкають у Запорізькій області. Безпосередній організації надання допомоги сприяють співробітники відділу по Олександрівському району служби у справах дітей Запорізької міської ради. Спільними зусиллями набори продовольства передали вже понад сотні родин.

Наразі у рамках проєкту за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини Комітет медичної допомоги в Закарпатті надав продукти харчування близько 4 тисячам родин в Херсонській, Запорізькій, Чернігівській, Харківській, Кіровоградській, Закарпатській областях. Робота продовжується.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.