Продовжили видачу продовольчих наборів у Чернігові

Продовжили видачу продовольчих наборів у Чернігові

23/02/2024

Триває наш проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», де одним із провідних напрямків є підтримка постраждалого від війни цивільного населення, багатодітних родин та інших вразливих груп населення.

У лютому за підтримки місцевих волонтерів з БО «БФ «Єдність Чернігова» продовольчі набори отримували ВПО, особи з інвалідністю, багатодітні родини на Чернігівщині. Свою місію в регіоні Комітет розпочав ще у жовтні 2023 року, тепер же список отримувачів допомоги розширився майже вдвічі.

Загалом від початку реалізації проєкту, за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини, Комітет медичної допомоги в Закарпатті надав продукти харчування близько 3 тисячам родин в Херсонській, Запорізькій, Чернігівській, Харківській, Кіровоградській, Закарпатській областях. Робота продовжується.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.