Практичні семінари з питань послуг раннього втручання в Києві

Практичні семінари з питань послуг раннього втручання в Києві

22/06/2018

   Раннє втручання – одна із тем, де працівники БО «КМДЗ» активно навчаються. Щоб цілісно розвивати комплексні послуги для осіб з інвалідністю раннє втручання та, взагалі, супровід сімей з дітьми із особливостями розвитку є дуже важливим питанням. Після ознайомчої практики у Швейцарії у березні 2018 року наступним етапом стали майстер-класи на базі ВБО «Даун-Синдром» у Києві від Генні Ґраф (корекційний педагог) та Сільвії Ціммерманн (корекційний педагог з раннього втручання та фізіотерапевт) із Швейцарії.

   Леся Левко від БО КМДЗ та Оксана Лукач, директор центру Парасолька в місті Тячів, впродовж тижня практично освоювали роботу корекційних педагогів, психологів та фізіотерапевтів у сфері раннього втручання. Ведення документації, перший контакт з батьками, супровід конкретних випадків – усе це можна було обговорити на практиці, поставити питання спеціалістам та отримати від них рекомендації. Робота в цій сфері є дуже цікавою і надзвичайно потрібною. Так само потрібні і фахівці, які б налагоджували роботу на місцях. І бажано, щоб ця послуга надавалась якнайближче територіально до потенційних отримувачів. 

Практичні семінари з питань послуг раннього втручання в Києві Практичні семінари з питань послуг раннього втручання в Києві Практичні семінари з питань послуг раннього втручання в Києві Практичні семінари з питань послуг раннього втручання в Києві Практичні семінари з питань послуг раннього втручання в Києві

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.