Допомога цивільному населенню у Запорізькій області

Допомога цивільному населенню у Запорізькій області

05/02/2024

Днями завершилася чергова гуманітарна місія Комітету медичної допомоги в Закарпатті з видачі наборів продовольства для родин із дітьми з числа вразливих груп населення.

Цього разу допомогу у рамках проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» отримали 250 родин у Запоріжжі, переважна більшість з яких – це внутрішньо переміщені особи з прифронтових та тимчасово окупованих населених пунктів. Безпосередній організації надання допомоги сприяли співробітники відділу по Олександрівському району служби у справах дітей Запорізької міської ради.

Нагадаємо, що Комітет медичної допомоги в Закарпатті реалізує вказаний проєкт за підтримки організації «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. Наразі продовольчу підтримку вже отримали майже 3000 родин на Чернігівщині, Херсонщині, Харківщині, Кіровоградщині, Закарпатті, Запоріжжі.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.