Допомога закарпатським медикам: медичні прилади, устаткування, розхідники

Допомога закарпатським медикам: медичні прилади, устаткування, розхідники

09/01/2024

Ніхто краще за лікаря не знає, що саме потрібно медзакладу, де він працює, щоб якісно й оперативно надавати послуги пацієнтам. Формуючи гуманітарну допомогу у рамках проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», ми завжди знаходимося на зв’язку з медиками, фахівцями з медобладнання, щоб надана допомога була актуальною і затребуваною.

Так, у відповідь на запит від Ужгородського міського центру первинної медико-санітарної допомоги було сформовано пакет допомоги, до якого увійшли тропонінові тести, автоматичний дефібрилятор та набір з п’яти механічних вагів. За словами лікарів, дефібрилятор – важливий прилад у роботі мобільних медичних бригад, який попри свої компактні габарити нерідко рятує життя пацієнтів, відновлюючи нормальну роботу серця.

Тропонінові тести використовуються для експрес-тестування, яке проводять при підозрі на гострий інфаркт міокарда, для визначення наявності міоглобіну, тропоніну тощо. Механічні ваги є невід’ємною частиною роботи лікаря при визначенні антропометричних даних пацієнта – як дорослих, так і наймолодших.

Побажавши одне одному здоров’я, продовжили з медиками займатися своїми справами, які об’єднані спільною місією – забезпечення тих чи інших потреб населення, питання яких особливо гостро стоїть під час війни.

Нагадаємо, що Благодійна організація «Благодійний фонд «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» втілює проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Допомога закарпатським медикам: медичні прилади, устаткування, розхідники Допомога закарпатським медикам: медичні прилади, устаткування, розхідники Допомога закарпатським медикам: медичні прилади, устаткування, розхідники Допомога закарпатським медикам: медичні прилади, устаткування, розхідники Допомога закарпатським медикам: медичні прилади, устаткування, розхідники

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.