Про ремонтні роботи у Вільшанах

Про ремонтні роботи у Вільшанах

25/09/2023

Покажемо вам частину процесів, якими майже три місяці живе Комітет медичної допомоги в Закарпатті.

Отже, це глобальний ремонт приміщень, які передали Вільшанському дитячому будинку-інтернату. Відремонтовані корпуси дозволять відкрити нові відділення, зокрема будинок з підтриманого проживання та відділення для лежачих підопічних закладу. Для Комітету це давній і омріяний задум – поліпшити умови проживання підопічних у Вільшанах та оптимізувати спектр пропонованих там послуг. Після повномасштабного російського вторгнення потреба у цьому стала ще більш актуальною, адже заклад прийняв дітей з інтернатів з прифронтових територій.

Ми покажемо вам наш об’єкт зразка червня 2023 року і зараз. Все зайве будівельники там вже прибрали, фундаменти укріпили, а тепер починається процес додавання усього необхідного, щоб наш задум чимшвидше став реальністю.

Ремонтні роботи ведуться у рамках проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», який здійснюється Комітетом медичної допомоги в Закарпатті за підтримки організації «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Про ремонтні роботи у Вільшанах Про ремонтні роботи у Вільшанах Про ремонтні роботи у Вільшанах Про ремонтні роботи у Вільшанах Про ремонтні роботи у Вільшанах Про ремонтні роботи у Вільшанах

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.