Дах над головою – DONE!

Дах над головою – DONE!

25/09/2023

Цими днями завершився ремонт даху на нашому шелтері у Тячеві, а це означає, що першу із запланованих активностей у рамках реалізації  проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» завершено!

У доволі стислі терміни були проведені ремонтні роботи з повного оновлення крівлі та встановлення на ній сонячної електростанції. Тим самим Комітет вирішив питання з поліпшенням умов проживання понад 60 ВПО, зокрема мам із дітьми і літніх людей, та енергетичною автономністю закладу.


Нагадаємо, що проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Дах над головою – DONE! Дах над головою – DONE! Дах над головою – DONE! Дах над головою – DONE!

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.