Польовий шпиталь вирушив на допомогу Захисникам України

Польовий шпиталь вирушив на допомогу Захисникам України

09/08/2023

Польовий шпиталь, який днями відправили до Ужгорода партнери Комітету медичної допомоги в Закарпатті з Асоціації «SAFE» (Париж, Франція), вирушив допомагати Захисникам України на запорізько-донецькому напрямку.

Повністю обладнане модульне приміщення, в якому, у тому числі, можна здійснювати реанімаційні заходи, ми доукомлектували дефібрилятором, апаратами ШВЛ, екографом, аспіраторами, операційними лампами, генератором, насосом для води і тепловою гарматою. Разом зі шпиталем до Запорізької області відправлено великий гуманітарний вантаж, який стане в нагоді медикам, котрі лікують як військових, так і цивільне населення.

Об’єднання зусиль й координація дій дозволили оперативно організувати завантаження шпиталю та його подальшу логістику. Як завжди, гуманітарний батальйон Комітету спрацював на «відмінно». Вкотре висловлюємо вдячність вітчизняному лідеру доставки – компанії «Нова Пошта» за безкоштовне транспортування і шпиталю, і гумвантажу у рамках реалізації важливої для країни програми «Гуманітарна пошта України». Дякуємо за те, що об’єднуєте усіх небайдужих українців і друзів України у наближенні нашої Перемоги!

Працюємо далі!

Польовий шпиталь вирушив на допомогу Захисникам України Польовий шпиталь вирушив на допомогу Захисникам України Польовий шпиталь вирушив на допомогу Захисникам України Польовий шпиталь вирушив на допомогу Захисникам України Польовий шпиталь вирушив на допомогу Захисникам України

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.