Семінари від Антона Ваґнера, швейцарського спеціаліста з питань організації роботи персоналу

Семінари від Антона Ваґнера, швейцарського спеціаліста з питань організації роботи персоналу

02/11/2017

Вже вдруге для проведення семінарів із працівницями БО КМДЗ в Ужгород приїздив Антон Ваґнер. Антон Ваґнерє директором лікувально-педагогічної (спеціалізованої) школи у місті Біль (Швейцарія) (http://www.hptepc.ch/schule/) та одним із найкращих тренерів з питань організації роботи перс оналу в установах, що працюють з дітьми та дорослими з інвалідністю.

Впродовж трьох днів  працівниці Комітету слухали про подолання конфліктів, підняття мотивації та особливості організації роботи з дітьми, що потребують особливих освітніх послуг.

Ми із задоволенням поділились тренером із студентами факультету здоров’я та фізичного виховання УжНУ. Саме з ними Антон Ваґнер провів лекцію на тему "Елементи ранкових загальних зборів-привітання та їх значення для колективу і дітей, закладу і дисципліни в ньому та для проведення терапевтичних заходів".

Ми домовились про наступну співпрацю і вже думаємо над тим, які теми будуть  цікаві для нас наступного разу.

Семінари від Антона Ваґнера, швейцарського спеціаліста з питань організації роботи персоналу Семінари від Антона Ваґнера, швейцарського спеціаліста з питань організації роботи персоналу Семінари від Антона Ваґнера, швейцарського спеціаліста з питань організації роботи персоналу

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.