Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку»

Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку»

20/11/2022

Днями у Центрі «Прихисток», яким опікується БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» і де живуть родини з зони бойових дій, відбувся майстер-клас для дітей. 11 юних художників малювали листівки та створювали ялинкові прикраси під творчим керівництвом майстринь Ярини Софілканич та Світлани Гулей з майстерні «SVIY. Art & Decor».

 

Майстер-клас зібрав не лише мешканців нашого «Прихистку», але й малечу з Центру «Мама і маля». Колектив зібрався дзвінкий, дружній і дуже талановитий. Спочатку діти малювали листівки.

Чому привітання французькою? – запитаєте ви. А все просто – ці листівки адресовані небайдужим громадянам Франції, які з перших днів російсько-української війни підтримують нашу країну і українців, які опинилися у скруті. До речі, новорічні прикраси теж поїдуть до Франції!

Оригінальні ялинкові кульки ми відправимо до Парижа, де невдовзі стартує благодійний ярмарок, а зібрані там кошти спрямують на допомогу Україні. Комітет медичної допомоги в Закарпатті разом із друзями вже готує свій творчий вантаж для участі у цьому важливому заході.

Майстер-клас вдався. Діти реалізували свої мистецькі задуми, а ще знайшли нових друзів. Щоб закріпити гарні враження, організатори пригостили учасників солодощами і домовилися про подальшу співпрацю.

Вкотре переконуємося, що діти відчувають теперішню ситуацію по-своєму – у них немає ані краплини сумніву в нашій перемозі, вони сповнені позитивних емоцій, якими з радістю готові ділитися з усіма навколо. Тож, отримавши заряд дитячого позитиву, працюємо далі!

Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку» Щирі вітання у дитячих поробках: майстер-клас у «Прихистку»

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.