БО «КМДЗ» отримав від канадських партнерів велику партію анестезуючих препаратів

БО «КМДЗ» отримав від канадських партнерів велику партію анестезуючих препаратів

05/09/2022

Вже два гуманітарні вантажі з Канади з анестезуючими препаратами «Лідокаїн» та «Сукцинілхолін» прибули через Польщу до Ужгорода: перший – літаком, другий – кораблем. Цей довгий і тривалий вояж був успішним і поклав початок плідній співпраці з канадськими партнерами.

Наразі уся отримана допомога доставлена до українських лікарень, а саме до майже 30 медзакладів у 16 областях України. Там наші медики надають необхідну допомогу цивільному населенню і військовим, які захищають нашу країну від російської агресії.

Від імені Комітету медичної допомоги в Закарпатті дякуємо командам Hikma Canada, Canadians Care Collective Fund, Health Partners International Canada, Markham Rotary Club, Maple Hope Foundation та Асоціації «Парасолька» (Швейцарія). А також щиро вдячні нашим закарпатцям у Канаді – Полу Табашову та Габріелі Бунчек. Завдяки вам стало можливим отримання цієї важливої допомоги для нашої країни. Упевнені, що спільно зможемо вирішувати більше актуальних питань та забезпечувати більше запитів, зумовлених війною проти України. Це єднання і відчуття підтримки надзвичайно важливе для кожного українця.

БО «КМДЗ» отримав від канадських партнерів велику партію анестезуючих препаратів БО «КМДЗ» отримав від канадських партнерів велику партію анестезуючих препаратів БО «КМДЗ» отримав від канадських партнерів велику партію анестезуючих препаратів БО «КМДЗ» отримав від канадських партнерів велику партію анестезуючих препаратів БО «КМДЗ» отримав від канадських партнерів велику партію анестезуючих препаратів БО «КМДЗ» отримав від канадських партнерів велику партію анестезуючих препаратів БО «КМДЗ» отримав від канадських партнерів велику партію анестезуючих препаратів

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.