Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство»

Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство»

22/08/2022

Вже кілька місяців Благодійна організація «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» підтримує проєкт «Щасливе дитинство», який реалізує Громадська організація «Щасливі діти».

Сотні дітей, які нині перебувають на Закарпатті, – і місцеві, і внутрішньо переміщені через військову агресію Росії – стають учасниками заходів у рамках розважально-пізнавального проєкту. Так, наймолодші долучаються до екскурсій та майстер-класів в екзотаріумі «Акваріум», а для підлітків проводяться тренінги з практикуючими психологами. Також волонтери організували кілька змін тематичних таборів для дітей, де ті розважалися, пізнавали світ, проходили різноманітні квести, а головне – спілкувалися з однолітками, ділилися враженнями, ідеями, планами.

Такі заходи надзвичайно важливі для дітей, які тривалий час були заручникам дистанційних форм комунікації через пандемію коронавірусу, а потім у їхнє життя увірвалася війна. Зміст і сутність проєкту «Щасливе дитинство» говорять самі за себе. Робимо усе можливе, аби захистити майбутнє України – наших дітей!

Фото: ГО «Щасливі діти»

Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство» Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство» Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство» Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство» Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство» Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство» Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство» Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує проєкт «Щасливе дитинство»

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.