Об’єднані добрими справами: гумвантаж до України відправляла Міс Франції

Об’єднані добрими справами: гумвантаж до України відправляла Міс Франції

19/05/2022

Важко порахувати, який за ліком гуманітарний вантаж прямує до нас з Парижу. Щоразу там, у Франції, за Україну і українців вболівають чудові люди, а тепер серед них – чинна Міс Франції чарівна Діана Лейр. Разом із нею допомогу для нашої країни відправляли мер 15-го округу Парижу Патрік Гужон, депутатка Європарламенту Агнес Еврен та наші давні хороші друзі, волонтери і партнери БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» – директорка організації «Сейв» (Париж, Франція) Катрін Дюплессі і журналіст Жак Дюплессі.

Об’єднані спільною метою підтримати Україну у важкий, але вирішальний для країни час, прекрасні люди з усіх куточків планети щоденно роблять добрі справи!

Merci les amis!

Merci la France!

Об’єднані добрими справами: гумвантаж до України відправляла Міс Франції Об’єднані добрими справами: гумвантаж до України відправляла Міс Франції Об’єднані добрими справами: гумвантаж до України відправляла Міс Франції Об’єднані добрими справами: гумвантаж до України відправляла Міс Франції Об’єднані добрими справами: гумвантаж до України відправляла Міс Франції

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.