Загальні збори Асоціації «ПАРАСОЛЬКА» (Швейцарія)

Загальні збори Асоціації «ПАРАСОЛЬКА» (Швейцарія)

23/04/2016

23 квітня 2016 року у швейцарському місті Райден відбулися VIII Загальні збори членів Асоціації «Парасолька». Швейцарія – країна з віковими традиціями громадянського суспільства, тому збори асоціацій та об’єднань завжди проходять за структурою, визначеною чітко і заздалегідь.

Щороку до участі та подання звіту на зборах запрошуються представники Комітету медичної допомоги в Закарпатті та/або дирекція й підопічні Вільшанського будинку-інтернату, а також його молодіжного відділення – центру «Парасолька».

Цього року на збори з річним звітом про виконану роботу поїхали представники БО КМДЗ Наталія Кабацій та Леся Левко.

Наші швейцарські партнери завжди намагаються розповісти членам асоціації найактуальніші новини з України. Передусім людей цікавить, як виглядає щоденне життя, з якими труднощами стикається пересічний українець, що за питання змушені вирішувати сім’ї, в яких є особи з інвалідністю, і як родини долають такі проблеми.

Саме про це йшлося у доповіді, яку підготували та провели Наталія Кабацій і Леся Левко. Доповідь-дискусія тривала більш ніж годину. А завдяки фотографіям Валентина Клепакова доповідачі змогли точно відобразити життя людей з інвалідністю в Україні. Графіки й статистичні дані чітко відтворили ту ситуацію, в якій знаходиться Україна нині.

Під час зборів було заслухано звіт за рік минулий та затверджено план на наступний – 2017 рік. Для Комітету медичної допомоги в Закарпатті, Центру «Парасолька» в Тячеві та Вільшанського будинку-інтернату це означає, що робота продовжується.

У нас ще є над чим працювати!


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.