Про людей, війну, Закарпаття та нашу роботу. ВІДЕО

Про людей, війну, Закарпаття та нашу роботу. ВІДЕО

18/04/2022

Війна – поняття всеохоплююче, і зброя буває різною. І коли вас атакують пропагандою і брехнею, ви даєте відсіч правдою, об’єктивністю, фактами… В умовах дефіциту виваженої інформації, а часом і доступу до неї, такі сюжети стають вкрай важливими, необхідними і затребуваними. Ми дякуємо Жаку Дюплессі за змістовний матеріал про Ужгород і Закарпаття – наш фронт протистояння російському окупаційному наступу. Вдячні автору за історії життя, які разом з собою привозять в регіон переселенці, за увагу до тих, хто їм допомагає за сотні кілометрів від дому.

Жак Дюплессі – не лише професійний медійник і друг Благодійної організації «Комітет медичної допомоги в Закарпатті», він – один із тих, хто стояв у витоків створення Комітету. Нинішня історія – продовження нашого розвитку з акцентом на вже військовому волонтерстві.

Поки Жак працює в Україні, французька громада гуртується і допомагає українцям. Тепер до гуманітарних вантажів додався ще один – вантаж з правдою про наше сьогодення і спільну боротьбу, який отримають тисячі європейців.

Дякуємо!

P.S. Ті, хто не знають французької, теж усе зрозуміють.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.