БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки

БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки

21/03/2022

Березень 2020-го, 2021-го, 2022-го… Три роки поспіль день заснування Благодійної організації «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» видається не надто святковим, тому що спочатку мали карантин, а тепер війна. Вже втретє березень ставить перед нами нові задачі і відтерміновує святкування. Чи це нас засмучує? Насправді, ні. У 2000 році БО «КМДЗ» створювали саме для роботи: допомоги, підтримки, супроводу тих, хто потребує цього тут і зараз. Наразі діяльність організації і зусилля наших друзів та партнерів зосереджені на допомозі постраждалим від російської військової агресії та захисникам України.

День 21 березня 2022 року почався з швидкої наради – обробка запитів, пошук майданчиків для розміщення вантажів, погодження логістики, планування доставок тощо. Сьогодні в офісі нас зібралося трохи більше, ніж зазвичай. Особливо приємно, що нині на Закарпатті перебуває наш друг Жак Дюплессі, який стояв у витоків заснування Комітету медичної допомоги в Закарпатті, коли Комітет був місією французької гуманітарної організації Комітет Медичної Допомоги (Франція). Тепер же він як французький журналіст висвітлює перебіг ситуації в Україні для європейського медіапростору.

Від самого ранку ми отримуємо купу дзвінків – одночасно і з привітаннями, і з пропозицією допомогти у вирішенні робочих питань. Такий стан речей свідчить, що протягом 22 років ми все робили правильно. Тож працюємо далі!

Дякуємо усім причетним!

БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті»: нам сьогодні 22 роки

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.