Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України

Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України

04/03/2022

Вже три доби Благодійна організація «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» формує гуманітарні вантажі, які їдуть у різні куточки України постраждалим від російського військового вторгнення громадянам. Це результат тісної і цілодобової комунікації, яку з 24 лютого ми підтримуємо з нашими закордонними друзями.

Станом на 4 березня, гумдопомога на ужгородські склади надійшла з Німеччини, Австрії, Словаччини, прямує до кордону підтримка з Італії. Розсортовувати, пакувати, складати, вантажити речі першої необхідності допомагають десятки небайдужих ужгородців та гостей міста.

Одяг, продукти харчування, гігієнічні засоби, речі для малюків (зокрема й тих, хто ще перебуває з мамами у пологових будинках), постільну білизну, ковдри, посуд отримують вимушені переселенці, які приїхали на Закарпаття з постраждалих від російської агресії регіонів. Аналогічні вантажі вже відправили до Запоріжжя, Миколаєва, Чернігова, Львова. Також наші волонтери збирають речі, необхідні для українських військових, які вже восьмий день дають відсіч окупаційним військам РФ.

Разом із цим, допомагаємо у роботі закордонним журналістам, які приїхали до України, аби висвітлювати звідси поточну ситуацію. Цими днями працюємо з медійниками провідних ЗМІ Франції. Інформаційна складова надзвичайно важлива у боротьбі проти агресора. Правда про руйнівні атаки на мирні міста України, зростаючі загрози для української та світової спільноти – це наша зброя у гібридній війні.

Ми вдячні друзям і партнерами, кожній небайдужій людині за участь, допомогу, розуміння і спільні зусилля задля порятунку людей і перемоги України.

Залишаємося на зв’язку! Підтримуємо одне одного!

Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України Відправили перші гуманітарні вантажі у різні куточки України

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.