Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку

Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку

25/10/2021

Осінь для Благодійної організації «Комітет медичної допомоги в Закарпатті», як завжди, пора реалізації нових задумів – наші підопічні розпочали навчальний рік з новими цікавими активностями, тренерами і навичками.

Протягом двох тижнів наші партнери розширювали можливості для творчості та трудової адаптації вихованців Соціального абілітаційно-реабілітаційного центру «Парасолька» та Вільшанського дитячого будинку-інтернату. Так, з молоддю працювала музична терапевтка зі Швейцарії Тун де Монтмоллін, а музикант Володимир Будз з Києва налаштував інструменти і вчив вихованців закладів грі на сопілці, акордеоні і скрипці. Нові прийоми у роботі з вовною та текстилем продемонстрували Барбара Швайнґрубер та Марліз Кауфман-Гункелер – фахівчині з ткацтва та валяння з вовни.

В будинку-інтернаті у Вільшанах нарешті запрацювала деревообробна майстерня. Вчитель Луціус Вегрен спочатку курував облаштування відповідного приміщення, а вже невдовзі під його керівництвом почалися заняття для вихованців, які доволі швидко опанували технологію виготовлення стільчиків.

Робота зі студенткою Закарпатської академії мистецтв Марією Левицькою ознаменувала підготовку до прийдешніх різдвяно-новорічних свят. Разом із молодою мисткинею були виготовлені листівки, прикраси та декор, тому наші друзі точно отримають чудові подарунки з максимально позитивною енергетикою.

Така діяльність у закладах, якими опікується БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті», вкотре підкреслює, що допомога і опіка може бути різною, але їх об’єднує важлива мета – наповнити життя людей з інвалідністю правильним змістом, яскравими фарбами і відчуттям затребуваності у суспільстві рівних людей.

Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку Як ми зустрічали осінь: арт-терапія, трудова адаптація, нові можливості для розвитку

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.