Відбулося засідання президії Асоціації «Парасолька»

Відбулося засідання президії Асоціації «Парасолька»

25/10/2021

Після карантинної перерви на Закарпатті тривало щорічне засідання президії Асоціації «Парасолька» за участі швейцарських партнерів. Разом із підбиттям підсумків роботи у поточному році, формуванням планів на наступний рік та моніторингом чинних проєктів члени і членкині президії відвідали Соціальний абілітаційно-реабілітаційний центр «Парасолька», Вільшанський дитячий будинок-інтернат та Закарпатський обласний дитячий санаторій «Малятко».

Напрямки спільної діяльності БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» залишаться незмінними – соціальний і правовий захист громадян, посилення реабілітаційної та освітянської компоненти, інформування населення та підвищення кваліфікації та обізнаності фахівців, задіяних у сфері допомоги вразливим верствам суспільства. Відтак, у рамках візиту на Закарпаття партнерів зі Швейцарії відбулися робочі зустрічі з ректором Ужгородського національного університету В. Смоланкою, очільником Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Закарпатській області М. Петрішкою та керівником обласного департаменту соціального захисту населення В. Мацолою.

Для ознайомлення з вітчизняним досвідом функціонування соціально відповідальних підприємств разом зі швейцарськими друзями відвідали фермерське господарство «Мерсі-Фарм». Це вдалий приклад запозичення прогресивних традицій ведення підприємницької діяльності з акцентом на соціальній складовій, адаптованих до потреб, умов та запитів регіону.

Тиждень перебування на Закарпатті виявилися для членів Асоціації «Парасолька» доволі плідним та насиченим. Робочі наради чергувалися з дружнім спілкуванням з колегами, підопічними соціальних закладів, однодумцями. Попереду сповнений новими планами рік. І, як показав рік минулий, виниклі форс-мажори не вплинули на ефективність і продуктивність співпраці Комітету медичної допомоги в Закарпатті з вітчизняними і зарубіжними партнерами.

Відбулося засідання президії Асоціації «Парасолька» Відбулося засідання президії Асоціації «Парасолька» Відбулося засідання президії Асоціації «Парасолька»

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.